Рефлекс

Какво е РеФлекс?

РеФлекс Серум за коса – мигновена хидратация и реконструкция! (за домашна употреба)Gossip.jpg

Съживете косата си със серум ‪без отмиване ‎РеФлекс‬.

РеФлекс е първият серум без отмиване за домашна употреба, който се грижи за хидратацията, мекотата и здравината на косата чрез дълбока реконстукция.

РеФлекс съдържа част от нашия изключителен INC3 комплекс, който заздравява съществуващите, възстановените и новосъздадените с Аплекчър дисулфидни връзки в косъма. 
С РеФлекс получавате мигновено третиране на косата, обогатено с екстракт от зелен чай, което остава в нея.
РеФлекс се използва в домашни условия след всяко измиване на косата. Серумът запазва влагата в косата, за да може тя да бъде добре хидратирана и със здрав вид. Поръчай реФлекс от онлайн магазина тук

Действие:

РеФлекс осигурява дълбока хидратация и храна за косата, затваряйки повърхностния слой, като запечатва активните съставки в косъма. Придава мекота и здрав външен вид. Не омазнява и не утежнява,благодарение на екстракта от зелен чай. Уплътнява косъма от корена до върха, увеличава усещането за плътност по дължината на косата, заглажда нацъфтелите крайчета.

Технология

Rephlex_0605rНачин на употреба:

Измийте косата си с шампоан. Използвайте маска/балсам за коса по избор, ако е необходимо. Подсушете косата с кърпа до степен да не капе вода от нея. Навлажнете ръцете си с вода (за да може активните съставки да попаднат в косъма, а не в кожата на ръцете), изсипете малко количество от РеФлекс върху дланите. Разпределете равномерно с пръсти и след това много внимателно с гребен по дължината на косата ( тъй като мокра тя е по-крехка от сухото си състояние) – без да изплаквате.

 

Резултат:

След употребата на серум РеФлекс косата е мека и лесно се разресва. РеФлекс уплътнява и съживява косата, заглажда косъма и предотвратява накъсването.

Край на сухата, изтощена, накъсана и силно увредена коса!

Съживете косата си с РеФлекс.

 

Поръчай реФлекс от онлайн магазина тук

 

 

Често задавани въпроси за РеФлекс

Има ли РеФлекс термозащитни свойства?Rephlex_0606r Rephlex_0607r

Не. РеФлекс не предпазва косата Ви при топлинна обработка. При необходимост нанасяйте термозащитен продукт СЛЕД РеФлекс.

 

Има ли РеФлекс стилизиращи свойства?

Не. РеФлекс няма стилизиращи свойства. При необходимост нанасяйте стилизиращ продукт СЛЕД РеФлекс.

 

Мога ли да използвам РеФлекс върху суха коса?

 

 

Rephlex_0608rДа. РеФлекс може да нанасяте по крайчетата на косата си, когато тя е суха. В този случай обаче Рефлекс ще има само козметичен ефект, но не и лечебен.

 

Мога ли да използвам РеФлекс в комбинация с други продукти без изплакване?Rephlex_0602r

Да. Ако използвате други продукти без изплакване, нанасяйте ги винаги СЛЕД РеФлекс. За да има лечебен ефект върху косата Ви, РеФлекс трябва да се нанася на чиста и подсушена коса, с цел да проникне в косъма.

Поръчай РеФлекс от онлайн магазина тук

 

 

 

За какъв период от време ще ми е достатъчна една опаковка от РеФлекс

Rephlex_0612

Количеството на РеФлекс е 100 мл, под формата на крем с не мазна формула. При средно дълга коса /под раменете/ и честота на миене на косата два до три пъти седмично, тази опакова е достатъчна за 8-10 седмици.

Какво количество РеФлекс трябва да нанасям на косата си?

При средно дълга коса /под раменете/ – 3 /три/ грама е Rephlex_0601rнапълно достатъчно. Това са 6-7 /шест-седем/ натискания на помпата.

Разбира се това е строго индивидуално, ако усещате косата си суха и заплетена, може да увеличите броя на помпите.  Количеството РеФлекс е достатъчно, когато косата е мека и може да прекарате пръсти през нея без да се заплита.

Поръчай РеФлекс от онлайн магазина тук

 

 

Рефлекс мнения от доволни клиенти!!!

Нина

Нина София август 4, 2016

Използвам Рефлекс от около месец, този продукт наистина работи. В началото видях че го рекламира Маги Желязкова…помислих си още един рекламен трик. Все пак реших да опитам. Още от първото нанасятне усетих разликата. Селед месец употреба на Рефелкс, виждам разлика в косата ми. Тя е мека и вече не цъфти. Не се заплита, винаги е Continue Reading

default image

Анелия – гр. Варна

Анелия – гр. Варна август 4, 2016

Моя приятелка ми препоръча Рефлкс…похвали се че косата й е невероятна. Първо се обадих по телефона за информация. Искам да кажа, че получих изклъчитлно учитиво и много подробно обяснение от момичето по телефона как да го използвам и как точно работи. Поздравления за това. Поръчах го. Наистана е невероятен. Косата ми е като нова. Плътна, Continue Reading

default image

Светла – гр. Велико Търново

Светла август 8, 2016

Момичета не се чудете, това е нещо различно…Рефлекс промени косата ми, тя беше тънка и безжизнена. Сега е различна…блестяща и плънтна. Гладка, не се заплита…дори приятелят ми забеляза разликата. Косата ми е като от реклама, не спирам да я докосвам и да й се радвам.

default image

Таня – гр. Стара Загора

Таня гр. Стара Загора август 8, 2016

Занимавам се със стайлинг и пиар. Виждала съм моного продукти за коса. Но тава е различно. По принцип се грижа много за косата си, но като всяка жена искам тя да е още по – красива и здрава. С Рефлекс постигнах точно това. Препоръчвам го на всяка моя клинетка, която ме пита как се грижа Continue Reading

Златка Минчева

Златка Минчева Стара Загора август 11, 2016

Здравейте. След първото нанасяне на Рефлекс мога само да ви кажа БЛАГОДАРЯ! Косата ми е жива, мека и с уникален блясък! Боядисвам я и я изправям доста често, беше станала много суха и накъсана. В момента не спирам да я гледам и не мога да и се нарадвам! Благодаря още веднъж. Продължавайте напред! Успех!