Аплекчър

Аплекчър РеКънект – Aphlexior ReConnect

Аплекчър РеКънект – Aphlexior ReConnect 

Какво е Аплекчър РеКънект – Aphlexior ReConnect 

 Аплекчър РеКънект – Aphlexior ReConnect –  е революция в индустрията за косите.

Аплекчър РеКънект – Aphlexior ReConnect e система за предпазване и изграждане на дисулфидните връзки в  косъма. Този уникален 

Аплекчърпродукт предлага няколко възможности за трайна реконструкция на увредената коса. Аплекчър /Aphlexior/ има широко приложение в студиото за красота. Може да се използва при перманентно боядисване, изсветляване с обезцветяващ прах, трайно изправяне и къдрене на косата, както и като самостоятелна, дълбоко възтановяваща терапия. Употребата на този високо технологичен продукт ще върне живота в косата на вашите клиенти. Открийте новия вълнуващ свят на Aphlexior!

Aphlexior ReConnect – Аплекчър РеКънект 

е разработен за професионални стилисти от професионални стилисти, които използват задълбочените си познания за косата, комбинирани с интензивни проучвания и напреднали технологични разработки. Благодарение на изключителния и иновативен INC3-complex, Aphlexior ReConnect / Аплекчър РеКънект гарантира оптимални резултати още след първото приложение. Той осигурява максимална удовлетвореност както за клиента, така и за стилиста. Аплекчър /Aphlexior/ позволява да правите изсветляване на коса без да я увредите. С Аплекчър /Aphlexior/ е възможно да изсветлите косата НЕ еднократно и да я направете от черна- руса, запазвайки я здрава. Открийте магията на Аплекчър /Aphlexior/. Позволете на Вашия СВЯТ и БИЗНЕС да се промени. Facebook

 

До всички стилисти: Ако искате да узнаете, как се работи с Аплекчър, ние ще ви изпратим подробна документация за използването му в 2 лесни стъпки.

За повече информация, моля, вижте секция “въпроси” в сайта.

Технология

Известно е, че средно между 15% и 45% от дисулфидните връзки в косъма се разрушават по време на изрусяване. Именно затова тази процедура се възприема като една от най-рисковите за косата на клиента и за реномето на самия стилист. При изсветляване косата става по-слаба, по-уязвима и много по-лесно късаща се. Aphlexior ReConnect / Аплекчър РеКънект възстановява разрушените връзки и подсилва косата, за да я направи устойчива при третиране. Продуктът може да се използва напълно самостоятелно като терапия за възстановяване. Аплекчър е съвместим с всички марки професионални продукти за коса, което го прави незаменим помощник в ежедневната работа в салона.

 

 

Как може да използвате Аплекчър

  1. Изсветляване до 10 нюанса за по-малко от 10 дни– просто добавяте Аплекчър в деколора, който използвате във вашето студио
  2. Добавяне на Аплекчър към всички видове професионални бои за коса
  3. Използване на Аплекчър при трайно Кератиново изправяне на косата
  4. Използване на Аплекчър при трайно Химическо къдрене на косата
  5. Използване на Аплекчър при трайно Химическо изправяне на косата
  6. Използване на Аплекчър като самостоятелно лечение / терапия на вече увредена коса
  7. И още много други …

За да видите резултатите от приложението на Аплекчър, разгледайте нашата фейсбук страница.

 

 

 

 

6toneBleachAphlexiorBulgaria

 Често задавани въпроси за Аплекчър

Aphlexior-Bleaching-ApProsBGИма ли каквито и да било вредни химикали в Аплекчър?

Аплекчър не съдържа парабени, сулфати, формалдехид или други познати химикали.

 

Мога ли в рамките на един ден да направя повече от една процедура и да включа Аплекчър?

Да. Аплекчър не създава каквито и да било ограничения по отношение на процедурите за коса– можете да потъмните, добавите актуален цвят или да изсветлите косата, както и да я изправите или накъдрите, използвайки продукта в същото време.

 

Работи ли Аплекчър по-бързо при нагряване?

Не. Тъй като Аплекчър не пречи на боядисването и къдренето и когато се прави заедно с тях, не е необходимо ползването на източник на топлина. Просто следвайте инструкциите за употреба на производителя. Ако Аплекчър се използва като самостоятелна терапия, е необходимо ползването на източник на топлина.

 

Aphlexior-Ombre-BulgariaУвеличава ли се времето на престой, когато ползвам Аплекчър, добавен към боя, изсветляващ прах или при къдрене и изправяне?

Не. Аплекчър не променя процеса на боядисването, изсветляването или къдренето/изправянето. Просто следвайте инструкциите за употреба на производителя и съответната процедура, както обикновено.

 

Колко време да оставя re-charge да престои върху косата на клиента ми?

Оставете да действа минимум 7 минути, препоръчително е 10 минути. Измийте внимателно и продължете както обикновено.

 

Необходимо ли е да променям vol. на оксиданта, когато ползвам Аплекчър?

Не. Аплекчър не влияе върху силата на оксиданта, който ще използвате.

 

Може ли Аплекчър да се ползва като самостоятелна терапия?

Да. Аплекчър ще работи също толкова добре, нанесен директно на косата, както и при терапия, придружаваща някоя процедура в салона. Моля, следвайте инструкциите за употреба.

 

BleachAphlexiorBulgariaЩе подейства ли Аплекчър на различни типове коса?

Да. Аплекчър ще подейства на всички типове коса, без значение дали е права, къдрава, тънка , плътна, боядисана или нетретирана.

 

Ще работи ли Аплекчър на коса, която вече е била третирана с химикали?

Да. Аплекчър може да се използва върху коси, които преди това са били третирани, изправяни, боядисвани или къдрени.

Ombre

Мога ли да нанеса директно цвят след обезцветяване на косата, когато съм използвал деколор с добавен Re-connect ?

Да. Преди да нанесете цвят на обезцветената коса се уверете, че косата е суха и едва след това нанесете цвета. Следвайте инструкциите за употреба на производителя на боята за коса. Използвайте Re-connect едва, след като приключите боядисването на косата.

 

Може ли Аплекчър да се използва с безамонячна боя или други системи на оцветяване на косата?

Да. Може да ползвате Аплекчър в комбинация с всички начини на оцветяване на коса. Сместа е същата, независимо дали правите полу-постоянен или покривен цвят.

Мнения

Студио – Enira Beauty Room

Ралица Спасова август 3, 2016

Избрах Аплекчър, защото грижата за косата на клиента е най-важна за мен. Подходящ е за структурата на българските коси, които са предимно чупливи/къдрави, за разлика от други подобни продукти на пазара. Друго предимство е че трайността на цвета по дължината на косата се увеличава, това е вследствие на заздравяването структурата на косъма. Както всички знаем Continue Reading

Петя Урумова

Петя Урумова август 3, 2016

Избрах Аплекчър, защото е иновация  в грижата за косата,предпазва косъма при химична обработка,защото повечето клиенти често сменят цветовете, а това им гарантира винаги здрава коса..Цена , качество се покриват напълно. Разликата е че Аплекчър наистина защитава косата видимо,високо качество  на продукта , за цената която има. Цените на други подобни продукти на пазара е или Continue Reading

Стилист Диляна Пискова

Диляна Пискова август 3, 2016

Имах честта да опитам чудото Аплекчър, още преди да излезе на пазара, от първия път си паснахме перфектно, покри всичките ми очаквания.  Аплекчър действа в дълбочина на косъма. Косата е различнна още от първото нанасяне, преди и след,  вече няма нищо общо с това което е било преди.Когато боядисвам с добавен Аплекчър към боята за Continue Reading