Промоция!

Ботокс за коса серум с пчелна отрова SensUs Re_New BEE VENOM

(2 клиентски отзива)

33.00лв. 26.40лв.

Пчелната отрова обикновено се нарича  “естествен BOTOX”, Това е органичен комплекс, който съдържа повече от 18 биологично активни съединения с изключително висок антиоксидантен ефект.

Пчелната отрова има силни противостареещи свойства, тъй като стимулира производството на колаген и, следователно, еластин в съединителната тъкан на косъма.

Работейки в синхрон с активните съставки – хиалуроновата киселина и кератин на растителна основа в Маска Reconstruction Nutritive се задейства естествената реакция, която предотвратява стареенето на косъма, като стимулира възпроизводството на колаген.

Това, от своя страна, засилва здравината на косата.

Продукт за професионална употреба.

Описание

Ботокс за коса серум с пчелна отрова SensUs Re_New BEE VENOM 30 мл.

Пчелната отрова се нарича още “естествен BOTOX”, Това е органичен комплекс, който съдържа повече от 18 биологично активни съединения с изключително висок антиоксидантен ефект.

Пчелната отрова има силни противостареещи свойства, тъй като стимулира производството на колаген и, следователно, еластин в съединителната тъкан на косъма. Работейки в синхрон с активните съставки – хиалуроновата киселина и кератин на растителна основа в Маска Reconstruction Nutritive се задейства естествената реакция, която предотвратява стареенето на косъма, като стимулира възпроизводството на колаген.

Това, от своя страна, засилва здравината на косата.

Продукт за професионална употреба.

 

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба.

Използвайте пипета апликатора за добавяне на 5 капки от серума към 20гр Маска Reconstruction Nutritive.

Разбърква се добре, нанесете директно върху косата, като се започне от краищата и работи до два сантиметра от корените. Масажирайте косата, за да се гарантира, че се нанася равномерно, оставете за 15 минути.

Изплакнете обилно с вода.

 

Допълнителна информация

Тегло 43 g

2 отзива за Ботокс за коса серум с пчелна отрова SensUs Re_New BEE VENOM

  1. Ивона Златева

    За първи път попадам на толкова интересен продукт,макар че от години съм фризьор.Използвам пчелната отрова в комбинация с маската от серията Re New.Косите на клиентките ми са като излезли от списание,а те разказват на свой приятелки колко,което ги води при мен.

  2. Мария Тонева

    Аз също използвам пчелната отрова,закупила съм си цялата серия Re_New,впечатлена съм не само от продуктите но и от обслужването при покупка.

Добавяне на отзив